По благословенню Преосвященнішого Тихона, єпископа Івано-Франківського і Коломийського, за організацією спільноти Православної молоді, та сприянням вірян й учнів недільної школи  1 листопада при соборі Різдва Христового м. Івано-Франківська відбувся Перший осінній благодійний марафон.

Єпископ Тихон відкрив захід архіпастирським благословінням на благі наміри, привітавши учасників марафону.Привітний осінній день всіляко сприяв святковому настрою.  В програмі були заплоновані розваги, сюрпризи  для дітей та солодкий стіл з чаєм.Старанні парафіяни порадували гостей свята домашньою випічкою.А талановиті діти та молодь  дивували різноманітними виробами з тіста, паперу, бісеру тощо. Все це придбавалось за нефіксовану благодійну пожертву в скриньки з метою надання допомоги малозабезпеченим парафіянам.Під час майстер-класів діти розвивали уяву та з цікавістю навчались виготовляти власноруч маленькі твори мистецтва на осінню тематику.

Діти опановували техніку перебивання восковими олівцями.Також мали змогу самостійно зробити кольорові підставки для канцелярських приладів. Вчились плести зі стрічок браслети, закладки до книжок. Разом з дорослими вирізали паперових ангелів.Набільше захоплення в гостей заходу викликала техніка створення картин з насіння та круп.Таким майстер-класом захопились і дорослі. Прикрасою проекту стали креативні фоторамки для селфі на пам’ять в національному стилі.DSC_0360Та на завершення осіннього марафону кожен міг написати свої враження та побажання.Радість, дитячий сміх та слова подяки ще більше надихали організаторів марафону на проведення подібних акцій у майбутньому.Детальні фото події доступні за наступним посиланням.

Переглядів: 296

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів