Наближається Великдень. Спільнота правосланої молоді кафедрального собору Різдва Христового в очікуванні величного свята  26 квітня завітала до Івано-Франківського геріатричного пансіонату з передвеликодним тематичним майстер-класом. Представники «молодіжки» з радістю поділились вмінням оздоблювати писанки за допомогою техніки  декупажу.

Перш ніж розпочати творчу  працю, молодь розповіла учасникам майстер-класу про витоки традиції створення крашанок,  писанок, виникнення якої Священне Передання пов’язує з іменем рівноапостольної Марії Магдалини.

Підопічні пансіонату з великим захопленням та старанністю оздоблювали свої власні писанки,  отримали солодкі подарунки та найважливіше – подарували щире спілкування організаторам заходу.

За словами працівників геріатричного пансіонату, техніка декупажу є дуже корисною у реабілітації молодих інвалідів. Вони тренують свою моторику, вміння концентруватися, але важливим є те, що вони разом займаються цікавим для них заняттям, радіють за успіхи та допомагають один одному у процесі створення своїх маленьких шедеврів.

 

Переглядів: 110

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів