19 лютого 2017 року, у Неділю про Страшний Суд керуючий Івано-Франківською єпархією Преосвященніший Тихон, єпископ Івано-Франківський і Коломийський звершив архієрейське богослужіння у Спасо-Преображенському храмі м. Івано-Франківська.

Його Преосвященству співслужило духовенство храму. За богослужінням співав чоловічий архієрейський хор. Була піднесена сугуба молитва про мир в Україні. Також архіпастир цього дня у звя’зку з річницею трагічних подій підніс молитви за спокій душ загиблих на Майдані.

Владика звернувся до присутніх у храмі з архіпастирським словом на тему  Євангельського читання та закликав на всіх Боже благословення.

Під час вечірнього богослужіння в соборі Різдва Христового Преосвященніший Тихон відслужив акафіст перед Почаївською іконою Пресвятої Богородиці.

На завершення Владика Тихон зазначив, що cьогоднішня неділя про Страшний Cуд  нас готує до Великого посту і закликає, щоб ми дійсно покаялися у своїх гріхах, очистили свої душі й дочекалися світлого Христового Воскресіння. А все залежить від нас, – підкреслив єпископ Тихон. – Бо ми повинні пам’ятати про Страшний Cуд і завжди задавати собі питання: «А як я стану перед Господом і з чим?”  Щоб нам не почути тих грізних слів Господа, про які читали сьогодні у Євангелії, а сподобитися слів: «Прийдіть благословенні Отця Мого, унаслідуйте Царство, приготоване вам від сотворіння світу (Мф.25:34)».

Переглядів: 93

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів