18 червня 2017 року, Преосвященіший Тихон, єпископ Івано-Франківський і Коломийський очолив читання акафісту Почаївській іконі Божої Матері перед Свято-Благовіщенським храмом Коломиї.

Преосвященішому владиці співслужили клірики храму та священики єпархії, що зібрались для молитовної підтримки вірним Православної Церкви, які вже третій тиждень вимушені молитися перед зачиненими дверима храму.

Також владика Тихон звернувся до вірян, які  переживають тяжкі часи, зі словами підтримки. Єпископ Тихон наголосив, що відповідно до Євангельського читання цього дня, християни на прикладі апостолів повинні так само негайно слідувати за Христом, молитися і мати тверду віру та надію на Господа.

Нагадуємо, 4 червня 2017 року, у день Святої Трійці, греко-католицькі священики, апелюючи до встановлення історичної справедливості, здійснили спробу рейдерського захоплення Свято-Благовіщенського храму, в результаті чого церква була опечатана. У свою чергу, представники православної громади наголошують, що молитовне стояння перед опечатаним храмом буде продовжуватись допоки їхні конституційні права не будуть відновлені, а храм – відчинений.

Переглядів: 288

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів