27 липня 2017 року розпочався двадцятий, ювілейний хресний хід  “Миру, любові та молитви за Україну” з Івано-Франківська до Свято-Успенської Почаївської Лаври.

Зранку, перед виходом богомольців, у Спасо-Преображенському храмі Івано-Франківська була звершена Божественна літургія та молебень за подорожніх. Богослужіння очолив Преосвященніший Тихон, єпископ Івано-Франківський і Коломийський у співслужінні священнослужителів єпархії.
Для участі у пішій прощі зібралося близько 250 вірян з Прикарпаття, а також з різних куточків України. Традиційно протягом усього шляху в дорозі до хресного ходу приєднуються все нові і нові прочани.
По завершенню Богослужіння Владика Тихон звернувся до прочан зі словами духовних настанов, побажав духовних та фізичних сил у здійсненні подвигу хресного ходу та окропив присутніх святою водою. Після цього паломники з духовними піснеспівами на чолі з духовенством єпархії вирушили  вулицями міста.
Нагадаємо, цьогорічний хресний хід Івано-Франківськ-Почаїв “Миру, любові та молитви за Україну” ювілейний – вирушив він з Івано-Франківської єпархії вдвадцяте. Паломники подолають понад двісті кілометрів та 1 серпня прибудуть до великої святині – Свято-Успенської Почаївської Лаври, напередодні свята в честь Почаївської ікони Божої Матері.
Відео з медіа-ресурсу http://kurs.if.ua/ :


Переглядів: 404

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів