24 вересня 2017 року, у Неділю 16-ту по П’ятидесятниці, перед Воздвиженням, Преосвященніший Тихон, єпископ Івано-Франківський і Коломийський очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Різдва Христового м. Івано-Франківська.

Його Преосвященству співслужили клірики собору та співав архієрейський хор. За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир у нашій державі.

Після читання Євангелія архіпастир звернувся до вірних зі словом проповіді. Зокрема, владика зазначив, що кожна людина наділена від Бога талантами. У кожного з нас вони різні і всі ми повинні їх примножувати в служінні один одному.

“Іноді нам може здаватися, що Господь від нас хоче великих звершень, але це не так. Ми повинні, в першу чергу, навчитися справлятися з повсякденними труднощами і обов’язками. Саме так ми можемо потрудитися для свого спасіння.  І в цьому нам допоможе Господь, який і дав нам таланти для того, щоб ми трудилися в славу Божу, допомагали один одному, тяготи один одного понесли, бо так ми звершемо Закон і унаслідуємо Царство Боже”.

По завершенню Літургії єпископ Тихон привітав причасників з прийняттям Святих Христових Тайн та благословив присутніх.

Переглядів: 86

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів