22 жовтня 2016 року у Львові пройшов Молодіжний форум, який зібрав близько ста молодих вірян Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Вінницької єпархій УПЦ.

На початку заходу до учасників а зі вступним словом звернувся Преосвященніший єпископ Львівський та Галицький Філарет, який відзначив надзвичайну потребу участі молоді в житті парафії, церкви та нашої держави.

Прот. Назарій Швець, голова єпархіального відділу у справах молоді Львівської єпархії, презентував роботу відділу та православної молодіжки.

Виступив також заступник голови Синодального відділу УПЦ у справах молоді, цікавий ведучий Київської Іонинської молодіжки, радіо- та телеведучий архімандрит Іоасаф (Перетятько).

Прот. Олександр Чорней, настоятель храму свт.Інокентія м. Херсона, поділився креативним досвідом роботи з дітьми та молоддю на парафії.

Ієр. Ілля (Вишневський) голова відділу у справах молоді Волинської єпархії зі своєю молодіжкою розповіли про напрями роботи відділу.

Оскільки Форум проходив напередодні дня пам’яті свт. Філарета, Голова Відділу у справах сім’ї та молоді нашої єпархії, прот. Димитрій Воскресенський від імені духовенства та вірян Прикарпаття привітав владику Філарета з Днем тезоіменитства.

Детальніше про форум  читайте згодом на сайті Івано-Франківської єпархії.

Переглядів: 514

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів