21 лютого 2018 року голова Відділу душпастирської опіки Івано-Франківської єпархії УПЦ, прот. Василій Костишин взяв участь у семінарі – практикумі «Вибір до змін» на базі  Коломийської міськрайонної філії Івано – Франківського обласного центру зайнятості.

Даний захід був проведений для безробітних та осіб, що перебувають на обліку у Коломийського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції.

В семінарі брали участь представники Коломийського міськрайонного відділу з питань пробації, Коломийської міськрайонної філії Івано – Франківського обласного центру зайнятості, Віділення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах, Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг Департаменту соціальної політики Коломийської міської ради та Відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Коломийського МЦ з надання БВПД.

Основною метою заходу було формування належного рівня усвідомленості власної ціннісної сфери, почуття відповідальності за власне життя, а також оптимізація процесу постановки життєвих цілей та пошук шляхів їх досягнення, підвищення рівня мотивованості до позитивних змін.

Під час семінару учасники мали змогу прислухатись до свого внутрішнього світу та прийти до розуміння балансу між фізичним та духовним світом у відвертій душевній розмові з о. Василієм.

Переглядів: 88

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів