30 травня 2016 року з благословення Преосвященнішого Тихона, єпископа Івано-Франківського і Коломийського при кафедральному соборі Різдва Христового, до Дня захисту дітей, розпочав роботу православний літній дитячий табір.

Перед початком табору був звершений водосвятного молебень кліриком собору, ієреєм Димитрієм Петрашем. Священик окропив дітей святою водою після чого вони з великим задоволенням прийняли участь у творчій роботі. Вони виготовляли різнобарвних метеликів з пластикових пляшок, яскраво розписували камінці. Також діти взяли участь у цікавій екскурсії по рідному місту, відвідали майстерню карамелі, де для них був проведений майстер-клас.

У День захисту дітей маленькі таборяни відвідали фестиваль дітей та молоді для осіб з функціональними обмеженнями, де мали змогу ознайомитися з виставкою робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва учасників заходу.

Православний дитячий табір триває, на дітей чекають ще багато нових, творчих та, повязаних з активним відпочинком, подій.

 

Переглядів: 174

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів