З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія 15-16 травня 2019 року в Києві відбувся форум активних священиків та мирян на тему «Парафія як спільнота: виклики і покликання». Захід був організований Відділом зовнішніх церковних зв’язків УПЦ спільно з активними вірянами УПЦ у регіонах, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт ВЗЦЗ.

Від Івано-Франківської єпархії УПЦ участь у заході взяв секретар єпархії прот. Василій Романюк.

У роботі форуму взяли участь 165 учасників, серед яких священики й миряни з різних регіонів України, а також гості з-за кордону. Захід відвідали вікарії Київської Митрополії архієпископ Обухівський Іона та архієпископ Боярський Феодосій.

Форум відкрився вітальними відео-зверненнями Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія.

Робота форуму відбувалася в форматі панельних дискусій. Учасникам форуму була представлена різноманітна просвітницька, соціальна та інша діяльність священиків та мирян, що сприяє в розвитку парафіяльного життя.

news.church.ua

Переглядів: 159

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів