Завтра, 27 липня 2017 року, розпочнеться 20-й ювілейний хресний хід “Любові, миру та молитви за Україну” з Івано-Франківська до Свято-Успенської Почаївської Лаври.

В житті кожного християнина є місце для духовного подвигу, особливим видом якого є хресний хід.

Піша проща вже завтра традиційно об’єднає у молитві  молодь та вірян різного віку з Прикарпаття  та інших куточків України. Відтак вже 20 років поспіль прочани йдуть пішою ходою з непрестанною молитвою та духовними піснеспівами на вустах для вшанування святині Світового Православ’я – ікони Почаївської Божої Матері,  пам’ять якої  святкується 5 серпня. Тому у подвизі хресного ходу прочани на чолі з духовенством будуть посилено молитись до Матері Божої, Заступниці усердної роду христинського, за довгоочікуваний мир та спокій у нашій державі та її захисників.

Івано-Франківська єпархія УПЦ закликає до миру та любові й просить представників ЗМІ та жителів Прикарпаття не трактувати хресний хід єпархії, історія якого налічує вже 20 років,  як незрозуміле чи негативне явище. Протягом усього часу військових дій на Сході в усіх храмах нашої єпархії підносяться сугубі молитви за мир,  молитви за здоров’я наших воїнів, які воюють проти агресора, та упокоєння душ тих, хто віддав своє життя за Батьківщину.

Тож просимо усіх християн разом з прочанами об’єданитись у молитві до Матері Божої за наш український боголюбивий народ, щоб Господь послав довгоочікуваний мир нашій багатостраждальній Батьківщині.

Світлини та відео з минулорічного хресного ходу:

 

 

 

 

 

Переглядів: 245

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів