17 травня 2018 року, у день свята Вознесіння Господнього, Преосвященніший Тихон, єпископ Івано-Франківський і Коломийський з архіпастирським візитом відвідав православну громаду с. Старий Гвіздець Коломийського району, де звершив Божественну літургію у домовому храмі на честь Успіння Пресвятої Богородиці.

За Літургією з Преосвященнішим владикою молилися настоятель храму прот. Миколай Кушнір, а також духовенство єпархії та парафіяни храму.

Під час Божественної літургії була піднесена сугуба молитва за мир в державі.

У словах проповіді єпископ Тихон розповів вірним про свято Вознесіння. А також нагадав слова зі святого Євангелія, які Господь сказав своїм учням: “Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його” (Від Ін. 16, 7). Керуючий єпархією підкреслив, що люди, які були присутні сьогодні на Літургії й не залишають Церкву в досить складний час, являються тими самими учнями Христовими, яким Він без кінця посилає Утішителя  – Духа Святого.

На завершення  владика Тихон подякував настоятелю та парафіянам, відзначивши їх грамотами за працю перед Святою Православною Церквою, а також підніс в дар ікону Пресвятої Богородиці.

Переглядів: 418

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів