З 27 по 31 травня 2019 року, в селі Лазурне Скадовського району Херсонської області на базі відпочинку «Корабел»  тривала XVI Конференція глав та представників єпархіальних відділів у справах молоді УПЦ.

Конференція проходила з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Від Івано-Франківської єпархії УПЦ участь в  заході взяв голова єпархіального відділу у справах сім’ї та молоді, прот. Димитрій Воскресенський.

Урочисте відкриття Конференції відбулося молебнем, який очолив Глава Синодального відділу у справах молоді архієпископ Обухівський Іона. Після молебню владика Іона передав учасникам і гостям конференції благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Після чого секретар Херсонської єпархії прот. Максим Тарасенко зачитав вітальне слово митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна. Протягом роботи цього форуму були розглянуті актуальні питання місії Церкви серед молоді, а також різні проблеми життя Православ’я в Україні.

Переглядів: 401

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів