Місцева влада м. Івано-Франківська фізично зруйнує православний храм з хрестами та куполом на вул. Чорновола 6.

10 лютого депутатами Івано-Франківської міської ради, було прийнято рішення про демонтаж Спасо-Преображенського храму на вул. Чорновола 6.

Впродовж 30 років в цих приміщеннях, як називає міська влада “комунальних приміщеннях” знаходився храм, саме тут звершувались Богослужіння, звершувались тисячі хрещень дітей та дорослих, було проведено декілька тисяч вінчань, відправлено в останній шлях більше сотні парафіян громади. І не дивлячись на це, влада цинічно 7 лютого виставила на вулицю вірних і здебільшого жителів м. Івано-Франківська, не даючи жодного приміщення взамін для звершення духовних та релігійних потреб громади. Ба навіть більше, вже 10 лютого влада міста розпорядилась знести даний храм нашої Спасо-Преображенської громади УПЦ. Це означає, що міська влада зі сприяння мера Руслана Марцінківа – зруйнує купол із Хрестом, викорчує історичний і давній Хрест на подвір’ї храму і це все в буцімто демократичному Івано-Франківську. Цікаво, як мер, який вручив звання почесного громадянина Івано-Франківська патріарху Варфоломію – може називати себе християнином після вказівки до руйнування православного храму, його куполу і Хрестів Господніх. Не зрозумілі подвійні стандарти міської влади вражають розмахом антихристиянських дій та розпалюють міжконфесійну ворожнечу шляхом привілегіювання одних конфесій і дискримінації та притіснення Української Православної Церкви.
Всім потрібно пам’ятати, що Господь наш Іісус Христос, який розіп’явся на Хресті і завдяки священному Хресту Господньому ми були визволені Його Святою Кров’ю від влади смерті і гріха. Не дивлячись на ці головні і святі для всіх християн постулати – влада м. Івано-Франківська без жодного остраху перед Господом, буде руйнувати Хрести та куполи, як це робила безбожна радянська влада століття тому. Стає моторошно від того, що ми є свідками і очевидцями таких дій, але надія наша у Господі Іісусі Христі, який сказав: «Блаженні гонимі за правду, бо таких є Царство Небесне».

Переглядів: 1099

Коментарі закриті

Перейти до панелі інструментів